This is an awesome caption for Ezio. Note: This whole image is linked This is an awesome caption for Marcus with a link

Отлично представяне за "Русе Кар Мотор Спорт" в Плевен

23 November 2016 11:33

 

На 20.11.2016г. в гр. Плевен се проведе първи турнир "Плевенска Панорама". Състезателите на Ученическа спортна школа, състезаващи се за "Русе Кар Мотор Спорт",  се представиха отлично като завоюваха два бронзови медала.

Таня Кадиева- трето място  тласкане  гюле с личен резултат 11.80м. ; Михаела Панайотова - трето място  60м. гладко бягане също с личен резултат.

Закритата лекоатлетическа писта събра над 160 лекоатлети от 15 клуба и гости от Димитровград /Сърбия/, с които плевенският спортен  клуб поддържа приятелски отношения и осъществява разменни гостувания за участие в лекоатлетически турнири.

Под ръководството на клуба по лека атлетика „Феникс 2004” - Плевен възстанови престижното състезание „Плевенска панорама”. Освен, че носи името на историческия паметник на културата, по време на пребиваването в града състезателите имаха възможност да разгледат Панорама „Плевенска епопея 1877 г.” благодарение на съдействието на ръководството на дирекция „Военноисторически музеи” и да се запознаят с епичните боеве по време на Руско-турската война.

 

 

« назад